top of page
 RETREAT
connect - express - relax - recharge
IMG_0546_edited_edited.jpg
one day
retreat

Heb jij BEHOEFTE om; 

⊹ jezelf een hele dag VRIJ te geven van het dagelijkse? 

⊹ de verbinding met jezelf en je lijf te ervaren? 

⊹ tot nieuwe inzichten te komen?

⊹ jezelf letterlijk en figuurlijk op te laden? 

⊹ te connecten met andere gelijkgestemden?

1MOONSFARM_DRONE.jpg
schets van de dag

Vanaf 09:30u ontvangst met koffie / thee & lekkers, zodat je in alle rust kunt aankomen en landen.

Om 10:00u starten we met het programma en rond 17:00u eindigt de dag. 

We hebben een bijzonder programma voor je in petto dat we met zorg hebben samengesteld, geheel afgestemd op een kleine groep gelijkgestemden. Het zal bestaan uit stil worden, bewegen, verdiepende- en energetische oefeningen waarbij er voldoende ruimte is om te delen, vrije tijd en een heerlijke voedende vegetarische lunch. 

Een dag om vanuit ontspanning dieper in contact te komen met jezelf. Kortom een dag van pure aandacht, voor en met jezelf. Aan het einde van de dag ga je verbonden en met hernieuwde energie weer richting huis.  

one day 
retreat 
team 

Iris

COACH

Iris helpt mensen weer in verbinding te komen met wie zij ten diepste zijn. Zodat zij vanuit dit 'weten', met alle rust en vertrouwen, in beweging komen en stappen kunnen zetten die werkelijk bij hun passen. In hun leven en in hun loopbaan. In dit onderzoek gebruikt ze de taal van het lichaam als belangrijke raadgever.

5A22F8A2-B85E-4573-944D-14129E3427DC.JPG
5bace26a-46c4-4acb-a71a-c7075513e398.JPG

Ciske

COACH

Als coach voor Leven en Werk helpt Ciske je te onderzoeken waar je verlangens liggen, wat je daarvan weerhoudt en hoe je stappen kunt maken om ze te realiseren. Door middel van gesprekken en oefeningen probeert zij samen met jou je onderbewuste en de wijsheid van je lichaam aan te spreken. Hierbij kunnen hoofd, hart en lijf opnieuw verbonden worden. 

agenda 2023

5 febr. 2023          

One Day Retreat | winter editie

Yoga Studio Kokos

Breestraat 95-2

1941 EG Beverwijk

AANMELDEN
Aanmelden

 

Vul hier je gegevens in om je DIRECT aan te melden. Mocht je eerst nog even willen overleggen om af te stemmen of een dag als dit iets voor je is, neem dan gerust contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact met me op. 

 

Ticketprijs: €159,-

Dit bedrag is inclusief gebruik meditatiekussen & yogamat - heerlijke voedende lunch - kleine attentie - onbeperkt thee, water, gezonde snacks.

Vink jouw Retreat naar keuze aan:

Bedankt voor je aanmelding!

 

Je ontvangt een mail met betalingsgegevens.

contact
bottom of page