top of page
CURSUS

Benieuwd wat je lijf je te vertellen heeft als je er met heel je aandacht in aanwezig bent & doorheen beweegt? 

In een reeks van 6 avonden kom je op een luchtige, wezenlijke en toch heel gewone - down to earth - manier verbinding & beweging. Met en vanuit jezelf. 

Met theoretische onderbouwing vanuit de bio-energetica maak je een reis door 5 lichaamsgebieden, leer je je lichaam(signalen) beter lezen en voelen wat jij nodig hebt om lekker(der) in je vel te zitten. 

7EA6EA24-B245-4960-9CB0-4B99A55AEA79_1_102_o.jpeg
contact
schets van een avond

We starten elke avond met een korte uitleg over een specifiek lichaamsgebied. Vervolgens gaan we aan de hand van oefeningen - op een directe en fun manier - op onderzoek uit. Denk aan mindful aanwezig zijn tijdens het aannemen van specifieke houdingen en bewegingen (ook dans), ademen, expressie. Zo leer je niet alleen je lijf beter lezen, maar ook overbodige spanning los te laten en ruimte te creëren. 

praktische info

Startdatum: nog te plannen

Tijd: 20:00u - 21:30u 

Locatie: Adem en Eva

                Legmeerstraat 82

                1058 NH A'dam

 

Prijs: €222,- 

De manier waarop je beweegt, welke houding je aanneemt, de plek waar je spanning vasthoudt zegt van álles over hoe je in het leven staat en er doorheen beweegt. 

Onze Nederlandse taal is daarin heel krachtig en beeldend. Denk maar eens aan uitspraken als; (stevig) op je eigen benen staan, op je tenen lopen of knikkende knieën hebben. 

Door deze uitspraken eens letterlijk tot leven te brengen ga je voelen of & hoe je dit herkent in jouw leven en ga je verbanden leggen met je eigen bestaan. 

duik in je lijf
& ontmoet jezelf
bottom of page