top of page

r i s   v a n   d e n   B o o g a a r d

IMG_1523.jpg

Ik ben Iris (1979), getrouwd met Ad, trotse mama van Evi en Isabel en eigenaar van House of Innerwork.

Na jarenlang met veel plezier in loondienst te hebben gewerkt was ik eind 2018 klaar voor een volgende stap. Vanuit een diep verlangen startte ik House of INNERWORK, een plek waar je weer leert thuiskomen bij jezelf en te (her)ontdekken wat je werkelijk wilt. In je leven en/of je loopbaan. 

Er moesten verschillende leraren, life-events en een burn-out op mijn pad komen voordat ik echt durfde te luisteren naar mijn innerlijke stem: vanuit de verbinding met mezelf jou helpen te verbinden met je 'true self'. Je begeleiden in het zoekproces naar antwoorden op voor jou fundamentele vragen. In je leven en/of je loopbaan. Antwoorden die al in jou verscholen liggen en misschien, door de waan van alledag en de druk van de wereld om je heen, tijdelijk onbereikbaar lijken.

 

Ik begeleid je op een manier waar ik 100% in geloof; ervaren en voelen vertelt je meer dan je in je hoofd alleen kunt bedenken. 

Met een luisterend oor, mindfulness, visualisatie, systeemwerk en energetisch werk nodig ik je uit om verbinding te maken met jezelf en dat wat aandacht vraagt. Ik laat je kennismaken met je eigen hulpbronnen, je obstakels, je overtuigingen en jouw unieke kwaliteiten. Vanuit verbinding met je hart leer je met rust en vertrouwen keuzes te maken die werkelijk bij je passen. 

Ik heb ruim 17 jaar werkervaring als fysiotherapeut, werkvermogenspecialist, reïntegratie- en persoonlijk leiderschapscoach. Verschillende rollen met een duidelijke rode draad; verbinding maken. Vanuit de verbinding met mezelf de verbinding aangaan met de ander en hun binnenwereld is wat mij voldoening geeft. Mijn achtergrond is mede beïnvloed door wat ik heb geleerd bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). 

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?

Leonie

Iris is invoelend, maar blijft tegelijk praktisch en concreet. Ik was verrast hoe de oefeningen doorwerkten.

Fenna

Het voelt alsof Iris je aan de hand meeneemt naar binnen. En dat voelt veilig.

Larissa

Iris straalt veel rust uit en weet een plek te creëren waarin alles er mag zijn en waarin ik mezelf mocht zijn & laten zien. Het voelde heel warm, veilig en gedragen.

bottom of page