top of page
LOOPBAAN  COACHING

Hoe zou het zijn om op een feestje met enthousiasme en energie over je werk te praten? Stel je voor dat je professioneel hetgeen doet waarbij jij en je talenten helemaal tot uiting komen. Dat je voelt dat jij de regie hebt. Dat er een juiste balans is tussen werk en thuis.

Fijne gedachte toch?! 

In ons leven bouwen we patronen op die lange tijd helpend zijn, functioneel zelfs. Echter, er komt onherroepelijk een moment dat deze patronen niet meer werken en zelfs beklemmend kunnen voelen. Je verliest kostbare energie. Iets in jou wil aandacht en ruimte, een diepere laag. Als je - bijvoorbeeld door coaching - daar zicht op kunt krijgen zul je merken dat je levensenergie weer terugkomt.

 

Aanpak

Je start het proces door te kijken naar jouw wensen en verlangens: waar wil je graag heen in je loopbaan? Hoe ziet jouw droombaan eruit? Wat zijn je drijfveren, waarvan gaat jouw energie stromen? Wat zijn jouw unieke talenten en hoe kun je deze het beste inzetten?

Je onderzoekt waar je nu staat, welke patronen ten grondslag liggen aan je huidige gedrag en de keuzes die je maakt. Hoe ga je om met issues waarmee je geconfronteerd wordt? Wat brengt het je, wat kost het je en wat dien je los te laten?

Je staat stil bij wie je bent, waar je heen wilt en wat je nodig hebt om (weer) met enthousiasme en energie je werk te kunnen doen. Vervolgens breekt er een tijd aan om het geleerde in de praktijk te brengen, in en op je werk.

Tijdens de sessies oefen je met het nieuwe gedrag.  ​

bottom of page